Tilaus- ja toimitusehdot

Puputsin Puoti myy pieniä uniikkisarjoja. Kauppaohjelma saattaa antaa ostaa tuotteita, joita ei enää ole varastossa, jos tuote on myyty esimerkiksi tapahtumassa eikä uutta tuotesaldoa ole ehditty nettikauppaan päivittää. Tällaisissa tapauksissa otamme yhteyttä ja tarjoamme korvaavaa tuotetta tai hyvitämme liikaa maksetun osuuden.

Maksu pankkimaksupainikkeilla
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Maksu lahjakortilla
Toistaiseksi lahjakortilla kokonaan tai osittain maksettavat tilaukset on tehtävä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@puputsinpuoti.com.

Maksu noudon yhteydessä
Tilaus on mahdollista maksaa käteisellä tai pankkikortilla noudon yhteydessä. Noudosta on sovittava aina ennakkoon. Varmista sähköpostitse, onko nouto mahdollinen. Tilauksen voi noutaa työhuoneelta Helsingin Pihlajistosta tai eri tapahtumista, joissa Puputsin Puoti on myymässä.

Toimituskulut
Olemme siirtyneet kiinteisiin toimituskuluihin, jotka ovat 3,00 euroa tilausta kohti.
Toimituskuluja ei peritä noudettavista toimituksista. Noudoista työhuoneelta tai esim. tapahtumista on sovittava aina etukäteen.

Toimitusaika
Pyrimme lähettämään tilauksen mahdollisimman pian sen jälkeen, kun maksu näkyy tilillämme. Tilaus postitetaan viimeistään viikon kuluttua maksun saapumisesta. Jos tilauksen toimittamisessa on ongelmia, otamme yhteyttä.

Palautusoikeus
Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Ota yhteyttä sähköpostitse ennen tuotteen palautusta asiakaspalvelu (a) puputsinpuoti.com. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikelpoinen, jos sitä ei palauteta valmistusvirheen vuoksi.

Jälkitoimitukset
Emme toimita jälkitoimituksia

Rekisteriseloste